Βιογραφικό ιατρού

Ιατρός Μπαζαίος

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Ανδρέας Μπαζαίος MSc, D.F.F.P, F.R.C.O.G ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή του Πειραιά το 1983. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1983-1989) και αποφοίτησε με βαθμό 8,3 (Λίαν Καλώς). Στη συνέχεια, ειδικεύθηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία, εξ’ ολοκλήρου στο Λονδίνο (Guy’s and St Thomas’s Hospitals και άλλα νοσοκομεία) και διατηρεί την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Μεγάλη Βρετανία (U.K. General Medical Council Specialist Register), ακολουθώντας την ανά 5ετία υποχρεωτική διαδικασία επαναξιολόγησης (Revalidation).

 

Είναι εξειδικευμένος στην Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Χειρουργική.

Επίσης, σε:

  • Προβλήματα υπογονιμότητας
  • Κολποσκόπηση και HPV φλεγμονή
  • κύηση υψηλού κινδύνου (πχ. δίδυμη κύηση)

Από το 2001, εργάζεται στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ, ως μέλος της ομάδας ιατρών-υπευθύνων για τη λειτουργία του Λαπαροσκοπικού Τμήματος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, στην Αθήνα. Έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην προσωπική και άμεση επικοινωνία με την ασθενή, παρέχοντας, ο ίδιος, την μοναδική και εξατομικευμένη φροντίδα που εκείνη χρειάζεται. Επί σειρά ετών, έχει πραγματοποιήσει ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, την πλειονότητα των οποίων λαπαροσκοπικά, όπως ινομυωματεκτομές, αφαίρεση κύστεων ωοθηκών, λαπαροσκοπικές ολικές και υφολικές υστερεκτομές, κλπ. Επίσης, έχει ολοκληρώσει χιλιάδες θεραπείες υπογονιμότητας (σπερματέγχυση, εξωσωματική γονιμοποίηση, κλπ) σε Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα.

 

Συνέδριο ΙΑΣΩ Μπαζαίος

Από την επιστημονική ημερίδα που διεξήχθη στις 20 Φεβρουαρίου του 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ με θέμα "Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και Αντιθέσεις".

 

Συνέδριο ΙΑΣΩ Μπαζαίος

Στις 11 και 12 Μαϊου 2012, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο ΙΑΣΩ, το 7ο Σεμινάριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης το οποίο τέλεσε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Συντονιστές του Σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Παντελής Τρομπούκης και Ανδρέας Μπαζαίος.

 

Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει πλήρη γυναικολογικό-μαιευτικό έλεγχο (πέραν της λήψης test Pap, αιματολογικών, μικροβιολογικών εξετάσεων) συμπεριλαμβανομένου υπερηχογραφικού ελέγχου και κολποσκόπησης. Επίσης, παρέχει πλήρη υποστήριξη με εξειδικευμένη yoga trainer σε εγκύους που το επιθυμούν, καθώς και υπηρεσίες βελονισμού από ειδικό βελονιστή. Τέλος, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό αναζωογόνησης τοιχωμάτων κόλπου (vaginal rejuvenation) για θεραπεία ήπιας χαλάρωσης με μη-χειρουργικό τρόπο, και σύσφιξη κόλπου που σε κάποιες γυναίκες προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Απέκτησε τους κάτωθι μεταπτυχιακούς τίτλους:

1995- Δίπλωμα Οικογενειακού Προγραμματισμού, D.F.F.P, London
1996- Μέλος Βρετανικού Κολεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, M.R.C.O.G.
1997- Τίτλος ειδικότητος Μαιευτήρος-Γυναικολόγου, Αθήνα.
1998- Δίπλωμα υπερήχων/αυχενικής διαφάνειας/1ου τριμήνου κύησης, Kings College Hospital, London
1998- Εκλεγμένο Μέλος Ευρωπαϊκής εταιρείας Γυναικολογικής ενδοσκόπησης (ESGE)
1999- Δίπλωμα Βρετανικής εταιρείας Κολποσκοπήσεων (BSCCP)
2000- Δίπλωμα Γυναικολογικού υπερήχου, Αθήνα
2005- Master in Reproductive Healthcare & Community Gynaecology, University of Warwick U.K.
2011- Fellow Βρετανικού Κολεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, F.R.C.O.G
2016- Senior Member Ευρωπαϊκής Εταιρίας Κοσμητικής γυναικολογίας (ESAG)

Μέλος

Νέα
Για πάντα γόνιμη
Yoga & Εγκυμοσύνη
  • Υπερηχογράφος
  • Κολποσκόπιο
  • Κολπική αναζωογόνηση - Ραδιοσυχνότητες THERMiVa
  • Ειδικός εξοπλισμός - Υπερηχογράφος

  • Ειδικός εξοπλισμός - Κολποσκόπιο

  • Ειδικός εξοπλισμός - Κολπική αναζωογόνηση - Ραδιοσυχνότητες ThermiVa