Δωρεά ωαρίων

Ιατρός Μπαζαίος

Όταν μια γυναίκα πάρει την μεγάλη απόφαση να αναζητήσει δανεικά ωάρια, για να κυοφορήσει, θέλει την απόφαση αυτή να την μοιραστεί αποκλειστικά με τον σύντροφο και τον ιατρό της. Θέλει επίσης, να εμπιστευτεί τον ιατρό της για την επιλογή της κατάλληλης (ανώνυμης) δότριας. Αυτά τα στοιχεία ακριβώς, χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μου στις ασθενείς μου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μου

 

Όλες οι γυναίκες γεννιούνται με έναν καθορισμένο αριθμό ωαρίων στις ωοθήκες τους. Όταν τα αποθέματα των ωοθηκών τους σε ωάρια εξαντληθούν, τότε εισέρχονται στην εμμηνόπαυση. Αν εξακολουθούν να επιθυμούν να μείνουν έγκυες, μπορούν να το κάνουν μόνο χρησιμοποιώντας δανεικά ωάρια από μια άλλη γυναίκα.

Ως εκ τούτου, δωρεά ωαρίων ενδείκνυται σε:

  1. ωοθηκική ανεπάρκεια. Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβεί νωρίς στη ζωή, ακόμα και πριν από την ηλικία των 40. Αυτό μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, ακτινοβολίας ή χημειοθεραπείας
  2. Επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, που οφείλονται στην κακή ποιότητα των ωαρίων και εμβρύων
  3. περιπτώσεις χαμηλής ανταπόκρισης σε φάρμακα εξωσωματικής γονιμοποίησης
  4. περιπτώσεις μιας γενετικής διαταραχής, η οποία θα μπορούσε να περάσει στο βιολογικό παιδί

Τα δανεικά ωάρια μπορούν να γονιμοποιηθούν είτε με σπερματοζωάρια του συντρόφου της λήπτριας ή με σπέρμα δότη.

Τα ποσοστά κυήσεων από δωρεά ωαρίων, μπορεί να φτάσουν και το 60% με την πρώτη προσπάθεια.

Οι υποψήφιες δότριες ωαρίων πρέπει:

  • Να έχουν ηλικία 19 έως 35 ετών. Ιδανικά δε, να είναι έως 30 ετών.
  • Να είναι υγιείς, χωρίς προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό γενετικών-κληρονομικών παθήσεων
  • Να μην είναι υπέρβαρες και συγκεκριμένα ο δείκτης μάζας σώματος (BMI) να μην ξεπερνά το 32
  • Να μην είναι καπνίστριες, ή να σταματήσουν το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Να έχουν FSH ορού κάτω από 8
  • Να είναι αρνητικές για HIV, ηπατίτιδα Β και C και σύφιλη.

Οι ανωτέρω εξετάσεις, καθώς και γυναικολογικός και υπερηχογραφικός έλεγχος γίνονται χωρίς καμία επιβάρυνση της δότριας, ενώ η ίδια θα χρειαστεί να συνομιλήσει με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να επιβεβαιωθεί ένα υγιές ψυχολογικό προφίλ. Οι δότριες αμείβονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες διατάξεις.

Ένας μεγάλος αριθμός δοτριών ωαρίων είναι διαθέσιμος και ο χρόνος αναμονής είναι συνήθως περίπου ένα μήνα. Υπάρχει μια ποικιλία δοτριών, ώστε να εναρμονίσουμε τη φυλετική προέλευση και τα φυσικά χαρακτηριστικά της δότριας με αυτά της λήπτριας.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης και δωρεά ωαρίων στην Ελλάδα μπορεί να γίνουν έως τα 50κοστά γενέθλια της γυναίκας.


Μπορείτε να δείτε τα βραβεία και πιστοποιήσεις πατώντας εδώ.

Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο email μου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο ιατρείο μου.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο γυναικολόγος-χειρουργός Ανδρέας Μπαζαίος MSc, FRCOG, ειδικεύτηκε εξ΄ολοκλήρου στο Λονδίνο, όπου μετά από εξεταστική διαδικασία έγινε Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπο-ειδικεύτηκε στην υπογονιμότητα και Υστεροσκοπική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Λονδίνο (St Bartholomew’s Hospital) και στις Βρυξέλλες, και απέκτησε και Master of Science (MSc) στο ίδιο αντικείμενο στο University of Warwick, England. Έχει εκτελέσει χιλιάδες υστεροσκοπικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στα Νοσοκομεία ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ, από το 2000, έως σήμερα, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι μέλος της ομάδας ιατρών του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Institute of Life. Η επαφή του με τους ασθενείς είναι άμεση, και οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο σε 24ωρη βάση, για εξηγήσεις και συμβουλές.

Οι πολύ σημαντικές επιτυχίες, αντικατοπτρίζονται στα σχόλια ασθενών που υπάρχουν στο παρόν site. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός αριθμός ασθενών, σχόλια των οποίων επίσης υπάρχουν στο σχετικό link, έρχονται από χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ακριβώς λόγω της αμεσότητας στην επικοινωνία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο ιατρείο.

Φόρμα επικοινωνίας

(Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Εισάγετε έναν τηλεφωνικό αριθμό.
Εισάγετε έγκυρο Email.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Είστε Ρομπότ;

Οι τομείς εξειδίκευσής μου αφορούν

>

Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση

Έχω πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις με αυτό τον τρόπο και είμαι μέλος της ομάδας υπευθύνων λειτουργίας του Ενδοσκοπικού τμήματος του ΙΑΣΩ.

>

Υπογονιμότητα και αναπαραγωγή - Εξωσωματική γονιμοποίηση

Με ιδιαίτερη έμφαση στις γυναίκες χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα της εξωσωματικής.
Συνεργασία με την μεγαλύτερη παγκόσμια τράπεζα σπέρματος. Δείτε περισσότερα εδώ.
Για οδηγίες χρήσης φαρμάκων εξωσωματικής γονιμοποίησης πατήστε εδώ.

>

Κολποσκόπηση / HPV λοίμωξη

Δίπλωμα-Πιστοποίηση Βρετανικής Εταιρίας Κολποσκοπήσεων (www.bsccp.org.uk list of accredited colposcopists)

>

Αισθητική Γυναικολογία (Cosmetic Gynaecology)

SENIOR MEMBER OF EUROPEAN SOCIETY OF AESTHETIC GYNAECOLOGY (www.esag.org list of Senior members)

>

Κατάψυξη ωαρίων

Μείνετε για πάντα γόνιμες!