Δωρεά ωαρίων

Όταν μια γυναίκα πάρει την μεγάλη απόφαση να αναζητήσει δανεικά ωάρια, για να κυοφορήσει, θέλει την απόφαση αυτή να την μοιραστεί αποκλειστικά με τον σύντροφο και τον ιατρό της. Θέλει επίσης, να εμπιστευτεί τον ιατρό της για την επιλογή της κατάλληλης (ανώνυμης) δότριας. Αυτά τα στοιχεία ακριβώς, χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μου στις ασθενείς μου.

Επικοινωνήστε μαζί μου:
2106777732
6945700345

Όλες οι γυναίκες γεννιούνται με έναν καθορισμένο αριθμό ωαρίων στις ωοθήκες τους. Όταν τα αποθέματα των ωοθηκών τους σε ωάρια εξαντληθούν, τότε εισέρχονται στην εμμηνόπαυση. Αν εξακολουθούν να επιθυμούν να μείνουν έγκυες, μπορούν να το κάνουν μόνο χρησιμοποιώντας δανεικά ωάρια από μια άλλη γυναίκα.

Ως εκ τούτου, δωρεά ωαρίων ενδείκνυται σε:

  1. ωοθηκική ανεπάρκεια. Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβεί νωρίς στη ζωή, ακόμα και πριν από την ηλικία των 40. Αυτό μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, ακτινοβολίας ή χημειοθεραπείας
  2. Επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, που οφείλονται στην κακή ποιότητα των ωαρίων και εμβρύων
  3. περιπτώσεις χαμηλής ανταπόκρισης σε φάρμακα εξωσωματικής γονιμοποίησης
  4. περιπτώσεις μιας γενετικής διαταραχής, η οποία θα μπορούσε να περάσει στο βιολογικό παιδί

Τα δανεικά ωάρια μπορούν να γονιμοποιηθούν είτε με σπερματοζωάρια του συντρόφου της λήπτριας ή με σπέρμα δότη.

Τα ποσοστά κυήσεων από δωρεά ωαρίων, μπορεί να φτάσουν και το 60% με την πρώτη προσπάθεια.

Οι υποψήφιες δότριες ωαρίων πρέπει:

  • Να έχουν ηλικία 19 έως 35 ετών. Ιδανικά δε, να είναι έως 30 ετών.
  • Να είναι υγιείς, χωρίς προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό γενετικών-κληρονομικών παθήσεων
  • Να μην είναι υπέρβαρες και συγκεκριμένα ο δείκτης μάζας σώματος (BMI) να μην ξεπερνά το 32
  • Να μην είναι καπνίστριες, ή να σταματήσουν το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Να έχουν FSH ορού κάτω από 8
  • Να είναι αρνητικές για HIV, ηπατίτιδα Β και C και σύφιλη.

Οι ανωτέρω εξετάσεις, καθώς και γυναικολογικός και υπερηχογραφικός έλεγχος γίνονται χωρίς καμία επιβάρυνση της δότριας, ενώ η ίδια θα χρειαστεί να συνομιλήσει με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να επιβεβαιωθεί ένα υγιές ψυχολογικό προφίλ. Οι δότριες αμείβονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες διατάξεις.

Ένας μεγάλος αριθμός δοτριών ωαρίων είναι διαθέσιμος και ο χρόνος αναμονής είναι συνήθως περίπου ένα μήνα. Υπάρχει μια ποικιλία δοτριών, ώστε να εναρμονίσουμε τη φυλετική προέλευση και τα φυσικά χαρακτηριστικά της δότριας με αυτά της λήπτριας.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης και δωρεά ωαρίων στην Ελλάδα μπορεί να γίνουν έως τα 50κοστά γενέθλια της γυναίκας.


Μπορείτε να δείτε τα βραβεία και πιστοποιήσεις πατώντας εδώ.

Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο email μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο ιατρείο μου.

Φόρμα επικοινωνίας

(Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Εισάγετε έναν τηλεφωνικό αριθμό.
Εισάγετε έγκυρο Email.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Είστε Ρομπότ;

Νέα
Για πάντα γόνιμη
Yoga & Εγκυμοσύνη