Εξελίξεις στην υστεροσκόπηση

Στον τομέα της υστεροσκόπησης, παρουσιάζονται συνεχώς, νέα μέσα και τεχνικές και οι προοπτικές βελτίωσης φαίνονται απεριόριστες. Ειδικότερα θα παρουσιάσουμε την τεχνική με χρήση της συσκευής MYOSURE που αφορά την αφαίρεση καλοηθών όγκων της μήτρας (ινομυώματα και πολύποδες του ενδομητρίου).

Μία από τις πρωτοπόρους τεχνικές υστεροσκόπησης

Μία πρωτοπόρος τεχνική με χρήση της συσκευής MYOSURE, επιτρέπει τον ταυτόχρονο κατακερματισμό (morcellation) και αναρρόφηση ενός ινομυώματος ή πολύποδος, κατά την διάρκεια της υστεροσκόπησης. Αυτή η τεχνική, έχει τα πλεονεκτήματα του μικρότερου χειρουργικού χρόνου και μικρότερης βλάβης στους γύρω ιστούς, που είναι αποτέλεσμα της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Τέλος, συνεχώς αναπτύσσονται και έχουν ήδη μπει στην καθημερινή πράξη, μικρότερα σε εύρος υστεροσκόπια, καθώς και εύκαμπτα υστεροσκόπια.

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο ιατρείο.


Επικοινωνήστε μαζί μου:

Φόρμα επικοινωνίας

(Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Εισάγετε έναν τηλεφωνικό αριθμό.
Εισάγετε έγκυρο Email.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Είστε Ρομπότ;

Συχνές ερωτήσεις

Νέα
Για πάντα γόνιμη
Yoga & Εγκυμοσύνη