Κατάψυξη Εμβρύων

Η νομοθεσία στην Ελλάδα, επιτρέπει την κρυοσυντήρηση (κατάψυξη) των υπεράριθμων εμβρύων, μετά από θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Οι τεχνικές υαλοποίησης που χρησιμοποιούνται, επιτρέπουν τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης να είναι σχεδόν ίδια με εκείνα των «φρέσκων» εμβρύων. Τα έμβρυα μπορούν να καταψυχθούν σε διάφορα αναπτυξιακά στάδια - μέχρι και την βλαστοκύστη.

Επικοινωνήστε μαζί μου

 

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η κατάψυξη στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, μπορεί να είναι επωφελής για τους έμβρυα, δεδομένου ότι είναι λιγότερο ευαίσθητα σε βλάβη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απόψυξης. Τα έμβρυα αποθηκεύονται με ασφάλεια σε «καλαμάκια» που διατηρούνται σε υγρό άζωτο, στους -196 C.

Κατά τη διάρκεια της απόψυξης, τα κατεψυγμένα έμβρυα θερμαίνονται με ελεγχόμενο τρόπο, την ημέρα πριν από την εμβρυομεταφορά. Αυτό επιτρέπει την παρακολούθηση της ανάπτυξης των εμβρύων, επειδή κάποια έμβρυα μπορεί να μην επιβιώσουν στη διαδικασία απόψυξης.

Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς, τα επιλεγμένα έμβρυα εισάγονται, μέσω ενός λεπτού καθετήρα, στη μήτρα της γυναίκας, υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση, συνήθως χωρίς να προκαλείται ενόχληση.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο γυναικολόγος-χειρουργός Ανδρέας Μπαζαίος MSc, FRCOG, ειδικεύτηκε εξ΄ολοκλήρου στο Λονδίνο, όπου μετά από εξεταστική διαδικασία έγινε Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπο-ειδικεύτηκε στην υπογονιμότητα και Υστεροσκοπική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Λονδίνο (St Bartholomew’s Hospital) και στις Βρυξέλλες, και απέκτησε και Master of Science (MSc) στο ίδιο αντικείμενο στο University of Warwick, England. Έχει εκτελέσει χιλιάδες υστεροσκοπικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στα Νοσοκομεία ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ, από το 2000, έως σήμερα, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι μέλος της ομάδας ιατρών του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Institute of Life. Η επαφή του με τους ασθενείς είναι άμεση, και οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο σε 24ωρη βάση, για εξηγήσεις και συμβουλές.

Οι πολύ σημαντικές επιτυχίες, αντικατοπτρίζονται στα σχόλια ασθενών που υπάρχουν στο παρόν site. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός αριθμός ασθενών, σχόλια των οποίων επίσης υπάρχουν στο σχετικό link, έρχονται από χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ακριβώς λόγω της αμεσότητας στην επικοινωνία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο ιατρείο.

 

Φόρμα επικοινωνίας

(Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Εισάγετε έναν τηλεφωνικό αριθμό.
Εισάγετε έγκυρο Email.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Είστε Ρομπότ;

 

Οι τομείς εξειδίκευσής μου αφορούν

>

Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση

Έχω πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις με αυτό τον τρόπο και είμαι μέλος της ομάδας υπευθύνων λειτουργίας του Ενδοσκοπικού τμήματος του ΙΑΣΩ.

>

Υπογονιμότητα και αναπαραγωγή - Εξωσωματική γονιμοποίηση

Με ιδιαίτερη έμφαση στις γυναίκες χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα της εξωσωματικής.
Συνεργασία με την μεγαλύτερη παγκόσμια τράπεζα σπέρματος. Δείτε περισσότερα εδώ.
Για οδηγίες χρήσης φαρμάκων εξωσωματικής γονιμοποίησης πατήστε εδώ.

>

Κολποσκόπηση / HPV λοίμωξη

Δίπλωμα-Πιστοποίηση Βρετανικής Εταιρίας Κολποσκοπήσεων (www.bsccp.org.uk list of accredited colposcopists)

>

Αισθητική Γυναικολογία (Cosmetic Gynaecology)

SENIOR MEMBER OF EUROPEAN SOCIETY OF AESTHETIC GYNAECOLOGY (www.esag.org list of Senior members)

>

Κατάψυξη ωαρίων

Μείνετε για πάντα γόνιμες!